Лаборатория Рамус в Пловдив с нов облик и адрес

„СМДЛ Рамус“ е в Пловдив от 15 години през това време предоставя най-качествените и високотехнологични тестове в Южна България. Така осигурява  пълен спектър от тестове, включително по НЗОК във всеки един регион, независимо от местоположение и отдалеченост. 

Хиляди българи  потърсиха услугите на Рамус по време на ковид пандемията и в много случаи това беше единствената възможност за тях с решаващо значение както за здравето на конкретен пациент така и за неговите близки.

От 28 юли 2022 година отваря врати нова модерна и просторна централна  лаборатория на “Рамус” в Пловдив.  Тя се намира на бул. „Цар Борис III Обединител” 36 

Оборудвана е с напълно нова, уникална, модерна, апаратура и консумативи, произведени от  лидерът в този бранш, американската компания Abbott Diagnostics. Целият екип на лабораторията е организиран и въодушевен да работи с нови сили и висока отговорност. Доверена на високите технологии лабораторията дава тестове с уникална диагностична стойност и бързина за  целите на профилактика и диагностика. Всички функционалности на лабораторният софтуер за ориентирани, така че да са удобни за лекарите и пациентите, които проверяват резултатите си. Всеки пациент получава online достъп до резултата си чрез ID и парола на сайта на лабораторията, а софтуерната система на Рамус изпраща информация до лекарите, за да осигури бърза и адекватна връзка лекар-пациент. От самото начало до момента екипите на лабораторията извършват домашни посещения с предварителна заявка, това винаги е било част от водещата ни грижа за отделни семейства и цели предприятия .

Лабораторията в Пловдив е част от голямото семейство на РАМУС,  с общо над 300 собствени адреси в страната. Това е единствената лаборатория в град Пловдив оборудвана със системите Alinity H и Architect c8000, които се отличават с уникална прецизност и бързина. Целият екип се гордее с факта, че работи в най-модерната лаборатория в района в Южна България.

Лаборатория Рамус разполага с уникални специалисти клинична лаборатория, микробиология, паразитология, вирусология, клинична патология и редица  други, което дава възможност на пациентите да получат комплексна услуга  като изберат подходящи назначения, от различни специалности и да разчитат   на точна и полезна интерпретация на готовите резултати.

От години лабораторията изработва подходящи пакети тестове за алергия, наднормено тегло, хипертония, нарушен глюкозен толеранс, косопад, хормонални проблеми, инфекциозни заболявания и много други. Така улеснява и подпомага лекари и пациенти, като предоставя  максимално качествена услуга на минимална цена.

Мисията на лабораторията е: безопасно, бързо, вярно 

– качествена медицинска помощ в удобно за пациентите  място и време.

 

Skip to content