Открит урок по здравословно хранене с шеф Манчев за малчугани на 8 юни в ресторант Of course

Открит урок по здравословно хранене с шеф Иван Манчев за малчугани ще се проведе от 12 ч. на 8 юни в столичния ресторант „Of course“. С известния кулинар полезна храна ще се научат да си приготвят деца, които успешно се справят с играта на „Рамус“.

От утре, 31 май, до 5 юни, идната сряда, малчуганите, които се изследват във филиалите на „Рамус“ в София и страната, ще получат листовка със задача за оцветяване. Щом се справят с условието, децата или родителите трябва да снимат листовката и да я публикуват като коментар под статуса за играта на фейсбук профила на ресторант „Of course“.

На 6 юни ще бъдат определени малчуганите, които ще готвят с шеф Манчев като в ресторант „Of course“ ще бъдат поканени най-добре справилите се със задачата.

Здравословното хранене и изграждането на навици за здравословен начин на живот са кауза, зад която застават екипът на „Рамус“ и шеф Иван Манчев. Това е и целта на открития урок, който ще се проведе на 8 юни в столичния ресторант, намиращ се в ж.к. Дружба 1 на ул. „Капитан Димитър Списаревски“ 26.

Skip to content