Нова, голяма и модерна Лаборатория “Рамус” в Русе

На 03.11.2022 г в гр. Русе отвори врати голяма и модерна лаборатория – клон на СМДЛ „Рамус“ ООД. Обектите на СМДЛ „Рамус“ в региона на Русе вече са осем, като един от тях е в Бяла. Новата ни лаборатория се намира на бул. „Липник“ 16 и е разположена в скоро построена съвременна сграда.

Във всяка лаборатория или манипулационна на Рамус, пациентите могат да разчитат на професионално отношение и подобаващо внимание. Лабораторията ни работи и по договор с Националната здравноосигурителна каса /НЗОК/ и извършваме и пълен пакет от изследвания с направление. Основната част от тестовете се изработват в деня на вземане на пробите.

В сградата на лаборатория „Рамус“ ще бъдат разположени кабинетите и на двама от водещите медицински специалисти в Русе: д-р Ивалина Граматикова, акушер-гинеколог, и доц. Пенчо Генов, специалист уролог.

Лаборатория Рамус е единствената лаборатория в районът на Русе, която е оборудвана изцяло с Abbott Diagnostics – световен лидер в лабораторната автоматизация,гарантираща прецизни и точни реактиви.

Прочетете повече в сайта на РУСЕ МЕДИЯ или в сайта на Областна администрация Русе.

Skip to content