+389 2 55 12 500

infomk@ramuslab.com

Ценовник Рамус Лабораторија

Дијагностичка лабораторија РАМУС нуди можност за спроведување на лабораториски тестови од различни области на медицината, меѓу кои: општи биохемиски анализи, хормони, тумор маркери, витамини, микроелементи, серолошки анализи и многу други. Изработка на резултатите во најкус можен временски рок. Брз и лесен достап до резултатите со помош на персонализиран пристап на веб страна или преку испраќање на е-mail.

Дијагностичка лабораторија РАМУС го задржува правото да ги промени цените на приватните анализи доколку е потребно!

Skip to content