Лаборатория Рамус е основен спонсор на шестия международен таекуондо турнир Sofia Open 2019

Над 1000 състезатели по таекуондо от 45 държави се събраха в София за Шестия международен турнир Sofia Open 2019 г., който се състоя на 20 и 21 април в столичната зала „Асикс Арена“.
Над 800 са участниците в елитния турнир G1, който дава ранкинг точки за класиране на състезателите в Световната и Олимпийската ранглиста. Други 400 спортисти се бяха регистрирали за участие в турнира за аматьори, който е част от проявата в София.

Зад организацията на турнира стои Българската федерация по таекуондо и Таекуондо клуб „Рамус“. Sofia Open е последното голямо събитие по таекуондо преди световното първенство, което ще се проведе в средата на месец май в Манчестър, Великобритания.

В официалната церемония по откриването присъстваха още председателят на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, неговите заместници Христо Георгиев и Димитър Михайлов, който е и главен организатор на турнира, мастър Парк Санг Хюн, представител на Световната таекуондо централа Кукиуон, ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев, ректорът на НСА „Васил Левски“ проф. Пенчо Гешев и бившият председател на федерацията по таекуондо доц. Росен Михайлов.

 

Лаборатория Рамус е основен спонсор на шестия международен таекуондо турнир Sofia Open 2019, който се организира и с подкрепата на Столична община и Министерството на младежта и спорта.

Skip to content