Здравна книжка

Издаване и презаверка на здравни книжки с включена БЕЗПЛАТНА куриерска услуга за вземане на проба и връщане на готов резултат (за 3 или повече здравни книжки):
Лабораторни тестове за издаване и презаверка на здравна книжка – микробиологичен анализ за носителство на патогенна чревна флора и паразитологични тестове за протозои и хелминти – 18 лв. + такса екарисаж 2 лв.

Ако Ви е необходим анализ на три или повече биологични материала за лабораторни тестове при издаване или презаверка на здравна книжка, може да се възползвате от нашата оферта!
Във вашия ресторант, заведение за бързо хранене, хотел, офис или магазин може на място да се възползвате от куриерска услуга.

Необходимо е да приготвите:

– материал за изследване;
– коректно попълнени здравни книжки;
– четливо написани данни на фирма за издаване на фактура.

Куриер на лаборатория “РАМУС” ще вземе пробите и ще върне заверените книжки в рамките на три работни дни.

!!! ВАЖНО!!!
Допълнителна информация за вземане и съхранение на биологичния материал може да получите в СМДЛ „Рамус” ООД гр. София, ул. „Ангиста” 2-4, тел.: 943 11 96, факс: 944 82 06, мобилен: 0886 410 382, e-mail: info@ramuslab.com

Услугата е валидна за цялата страна!

За да поръчате куриерска услуга, след като приготвите биологичните проби и документите към тях, моля, обадете се на 0886 410 382 или на посочените по-горе телефони.

Skip to content