За нас

„Рамус“ – отлична оценка върху всички контролирани параметри

„РАМУС“ е съвременно оборудвана лаборатория, в която се използва модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Гаранция, за което дава участието на медико диагностична лаборатория „РАМУС“ във всички национални системи за външен контрол, както и в редица международни такива и винаги получава отлична оценка върху всички контролирани параметри.

200

над 200 собствени филиала за вземане на проби

11

11 централни лаборатории в страната

50

повече от 50 специалиста с висше медицинско образование

15

вече 15 години безупречно обслужваме с внимание и прилежност

Нашата мисия

Нашата мисия е всеки пациент да получи качествена медицинска помощ в удобно за него място и време – независимо от разположението и големината на населеното място, в което живее или работи. В тази връзка разполага с над 200 собствени филиала за вземане на проби, първична регистрация и обработване на биологичен материал – както в град София, така и в цялата страна. Всеки спесимен се кодира с индивидуален шифър и се транспортира съгласно законовите изисквания и международни стандарти . Основната част от тестовете в СМДЛ „Рамус” ООД се изработват в деня на вземане на пробите, само единични, специализирани тестове се извършват по график в определени дни от седмицата.

Лаборатория „РАМУС“ осигурява индивидуален достъп до резултати на всеки пациент на своя интернет адрес, както и опция за изпращане на готовия резултат по e-mail, или чрез парола и ID на sms на посочен от пациента телефон.

Квалифициран екип

В медицинска лаборатория „РАМУС“ работят повече от петдесет специалиста с висше медицинско образование и признати специалности по клинична лаборатория, микробиология, вирусология, имуно-хематология, клинична патология и медицинска паразитология. В Централните лаборатории и във филиалите пациентите се приемат от отлично подготвени и опитни лаборанти. Рамус дава възможност за безплатна консултация на пациента за избор на подходящи назначения и интерпретация на готовите резултати от лекар със съответна специалност.

Рамус – сред водещите лаборатории в Европа и САЩ

СМДЛ „Рамус” ООД има богат опит и успешна работа по различни международни проекти и клинични проучвания, както и реализирани проекти в България. При всеки възможен случай се опитваме да подобрим условията на работа и обслужването на пациенти. Затова с гордост може да се сравним с водещи лаборатории във Франция, Германия и САЩ. Във връзка с тази дейност лабораторията преминава ежемесечни одити от различни специализирани международни компании. Използваме съвременен софтуер, който съхранява и защитава данните на пациентите.

Повече интересни и полезни новини може да четете в нашия блог на Рамус ООД, както и да се присъедините към нашата страница във Facebook!

Акредитация за обучение

СМДЛ „Рамус” ООД е акредитирана за обучение на студенти и специализанти –  лекари и специалисти във висше немедицинско образование по специалностите клинична лаборатория, клинична химия микробиология и вирусология.

Сертификати

 

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.